onderhoudsverantwoordelijke

Govi in Gent is een onafhankelijke dochter binnen de Christeyns groep, actief in de productie van proces chemicaliën voor een brede waaier van industrieën. Het bedrijf werd opgericht in 1910 en  verkoopt zijn producten wereldwijd. Vanuit de productiesites in België (Gent en Drongen) , Turkije, Maleisië en Servië zorgen een 100 tal medewerkers voor een omzet van meer dan 100 Miljoen Euro. Het productgamma bestaat uit o.a. emulsies, dispersies en esters aangewend in verschillende toepassingen zoals  de bouwnijverheid, textiel, metaal, papier,…   Flexibiliteit , creativiteit en productie op maat van de klant hebben Govi een sterke groei op de markt bezorgd. Voor het verder verzekeren van een betrouwbaar productieapparaat, is Govi op zoek naar een  :
 
ONDERHOUDSVERANTWOORDELIJKE
Met groeipotentieel
 
De Functie: 
 
-Je staat in voor de betrouwbaarheid van het machinepark en voorziet de bestaande installaties van zowel curatief als preventief onderhoud. Het hoofdobjectief is daarbij het beperken van de stilstanden. Je bent “hands on” en in staat om zelf tussen te komen bij stilstanden. 
-Je zorgt voor alle facetten inzake onderhoud, gaande van het op peil houden van de wisselstukken, het bijbestellen van het materiaal, het organiseren van de jaarlijkse wettelijke keuringen…. 
- Je staat in voor het administratieve luik: bestelbonnen, goedkeuren facturatie, opvolgen van de interventies door externen op de vloer voor wat betreft de timing en de kwaliteit.
-Je houdt van afwisseling binnen jouw takenpakket, werken aan afvullijnen, menginstallaties, reactoren waarin chemische reacties plaats vinden bij hoge temperaturen, vacuümpompen, doseersystemen… 
-Je rapporteert aan de Operations Manager.
 
Jouw profiel:
 
-Je hebt een stevige technische opleiding of bent gelijkwaardig door ervaring. 
-Je hebt kennis van elektriciteit, elektronica,….
-Je bent vooral hands on en gedreven door techniek. 
-Kennis van het Engels is een pluspunt.
 
 
 
 
Geboden: 
 
De kans om te werken in een succesvol en stabiel  bedrijf met een duidelijke groeistrategie.
Een functie die de kenmerken van een familiebedrijf koppelt aan die van een internationale topspeler.
De mogelijkheid om mee vorm te geven aan een professionele onderhoudsomgeving. 
Ontwikkelingsmogelijkheden voor ambitieuze en gedreven medewerkers.
Een degelijke remuneratie op het niveau van de functie, met inbegrip van maaltijdcheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering. 
 
Indien deze opportuniteit u aanspreekt, mail dan snel naar www.anago.be/jobs
 
 
 
 
 

Contact us

Contact us