Projectingenieur

Govi in Gent is een onafhankelijke dochter binnen de Christeyns groep, actief in de productie van proces chemicaliën voor een brede waaier van industrieën. Het bedrijf werd opgericht in 1910 en  verkoopt zijn producten wereldwijd. Vanuit de productiesites in België (Gent en Drongen) , Turkije, Maleisië en Servië zorgen een 100 tal medewerkers voor een omzet van meer dan 100 Miljoen Euro. Het productgamma bestaat uit o.a. emulsies, dispersies en esters aangewend in verschillende toepassingen zoals  de bouwnijverheid, textiel, metaal, papier,…   Flexibiliteit , creativiteit en productie op maat van de klant hebben Govi een sterke groei op de markt bezorgd. Voor het verder verzekeren van een betrouwbaar productieapparaat, is Govi op zoek naar een :
 
 Projectingenieur
 
De Functie: 
 
-Je bent de motor van het investeringsbeleid en voert zelfstandig investeringsprojecten uit. Je doet dit van bij de identificatie van het project, het uitschrijven van het lastenboek tot de realisatie en oplevering in productie. Bij dit alles zorg je dat aan alle veiligheidsvoorschriften wordt beantwoord. 
- Je werkt samen met het ontwikkelingslabo om nieuwe technologie in productie om te zetten 
- Je volgt permanent de nieuwe technologieën op, verzamelt documentatie, bezoekt beurzen…
- Je neemt deel aan interventies bij technische storingen ter ondersteuning van de productie, je doet tevens beroep op onderhoudstechnici, externen of operatoren indien nodig. 
- Je ondersteunt de verdere ontwikkeling van een duurzame productie en bedenkt oplossingen die bijdragen tot een hogere kwaliteit en/of een hogere productiviteit. Je doet dit in de productiesites te Drongen en in Gent. 
-Je rapporteert aan de Operations Manager
 
Jouw profiel:
 
-Je hebt een opleiding als ingenieur elektromechanica 
-Je hebt een stevige affiniteit met techniek en houdt van productie
-Je bent steeds op zoek naar nieuwe technologie en naar verbeteringen.  
-Je hebt een stevige basiskennis Engels en/of Frans. 
 
 
Geboden: 
 
De kans om te werken in een succesvol en stabiel  bedrijf met een duidelijke groeistrategie.
Een functie die de kenmerken van een familiebedrijf koppelt aan die van een internationale topspeler.
De mogelijkheid om mee vorm te geven aan een professionele productieomgeving. 
Ontwikkelingsmogelijkheden voor ambitieuze en gedreven medewerkers.
Een degelijke remuneratie op het niveau van de functie, met inbegrip van maaltijdcheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering. 
 
Indien deze opportuniteit u aanspreekt, mail dan snel naar www.anago.be/jobs
 
 
 

Contact us

Contact us